Taxi Mallorca PMI till Alcudia

TAXI MALLORCA PMI:

Boka privat transport med taxi, för en till fyra passagerare, till eller från Palma flygplats. Det är snabbt, säkert och ekonomiskt.

Boka privat transport med minivan, som rymmer en till sju passagerare, till eller från Palma flygplats. Detta är den perfekta lösningen för grupper såsom familjer. Alla reser i samma fordon och det är mer ekonomiskt än att boka två taxibilar.

Boka privat transport med minibuss, som rymmer upp till 13 passagerare, till eller från Palma flygplats. Om du reser med en stor familj eller en liten grupp är detta den perfekta lösningen som är mer ekonomisk än att boka flera taxibilar.

MAJORCA AIRPORT TRANSERS
PRIVATE TRANSFERS FROM MALLORCA AIRPORT

TAXI MALLORCA PMI
Booster seat Isofis
Review on TripAdvisor TAXI MALLORCA PMI:
 
Man bokar enkelt på nätet, inkl barnstol mm och det fungerar perfekt med hämtningar, bra bilar, trevliga förare och ett fast pris. Blir mycket enklare! Vi har bokat ett flertal resor till olika orter och hotell från flygplatsen, med olika antal resenärer och det har alltid fungerat superbra.
 
 
 
 

Vänligen notera att det finns ett informationsnummer som du kan ringa till (0034) 627017681 . Vi svarar gärna på dina frågor.