Transfer Mallorca

Transfer Mallorca :

Transfer Mallorca, består av den tidigare bokningen via webbplatsen https://www.taxipmi.com/booking.php av en taxi, en minibuss, en skåpbil eller en minibuss, med en maximal kapacitet på 13 passagerare.

När bokningen har gjorts kommer du att få en kopia av bokningen via e-post via e-post, för att bekräfta den måste du klicka på bekräftelselänken i e-posthuvudet. Om din bokning betalas online bekräftas den naturligtvis automatiskt.

När som helst kan du kontrollera din bokning i avsnittet https://www.taxipmi.com/mybooking.php genom att ange ditt bokningsnummer och din e-post. Om du vill göra ändringar, meddela oss via e-post så gör vi de önskade ändringarna.

När du anländer till flygplatsen, gå till mötesplatsen, som ligger vid grind 4 vid ankomstterminalen. Vår förare väntar på dig med ditt namn på en skylt. Ta en kopia av bokningen på din mobiltelefon.

Direkt kommer föraren att leda dig till utsidan av terminalen där fordonet är parkerat där det tar dig till din destination utan ytterligare försening. Naturligtvis är det en privat överföring utan stopp.

Vår förare söker en bekväm resa med ansvarsfull körning. Det kommer att vara föraren som tar hand om ditt bagage och att barnstolen, om det behövs, kommer att placeras korrekt.

transfers mallorca
Baby seat rear-facing

Vid ankomst till din destination, om du ännu inte har betalat, kan du göra det direkt till föraren kontant eller med kreditkort.

För att bekräfta resan tillbaka till flygplatsen, kommer du att få ett e-postmeddelande från vårt kontor två dagar innan du begär att bekräfta hämtningstiden, svara på e-postmeddelandet som bekräftar eller ändrar tid, det är dags att göra ändringar, senare kommer de inte längre att kunna genomföra, eftersom arbetsplanen kommer att stängas. Kom ihåg att vårt system automatiskt gav dig en hämtningstid, men du kan ändra den.

Dagen för återkomsten till flygplatsen kommer vår chaufför att anlända till ditt hotell eller bostad, 10 minuter före den överenskomna tiden.

För frågor, se vårt avsnitt FÖRSTA FRÅGOR FRÅN https://www.taxipmi.com/faq.php eller kontakta oss via webbformuläret eller via telefon +34627017681

taxi mallorca
taxi mallorca airport
transfers mallorca airport
private minivan
  • TripAdvisor review about Transfer Mallorca – TAXI PMI

TripAdvisor review:
We have used PMI Taxis three times this year and they are an excellent company, very reliable with friendly and professional drivers. Would not consider using another company.
Reliability is paramount, you do not have the worry of being late, especially when returning to the airport.

https://www.taxipmi.com/

http://www.tripadvisor.com/Attraction_Review-d8646999

https://g.page/TAXIPMI?gm

Mallorca taxis